Bahçenizde yemek yerken serin bir ortam yaratmak veya bir etkinlik düzenlediğinizde misafirlerinizi rahat ettirmek için bir mobil soğutma sistemine ihtiyacınız olacaktır. Kabel Mobil Sizleri serin ve rahat tutacak kaliteli bir soğutma ünitesi seçeneği sunar.

 

Kabel Mobil Soğutucuların Önemi

·         Sizi Aşırı Sıcaklardan Korur: Vücudunuzun iç sıcaklığının aşırı sıcağa maruz kalması ile ilişkili çok sayıda sağlık sorunu oluşabilir. Örneğin baş dönmesi, bulantı, kusma, hızlı nabız, kramp ve hatta vertigoya sebep olabilir.

·         Barbekü: Etinizi pişirirken sıcaktan bunaldığınızdan Sizi Kabel Mobil Soğutucular kurtaracaktır.

·         Yiyecekleri serin tutun: Mekânınızda açık büfe tarzı bir seçenek için yiyecekleri dışarıda tutmayı planlıyorsanız, ürünlerin yakınında soğutma üniteleri kurmak mükemmel bir uygulamadır.

·         Ekipman Soğutma: Bir etkinlikte çalan DJ mi var? Aşırı sıcaklıklar, ses ve görüntü sistemlerinin aşırı ısınması sebebiyle eğlencenizde hayal kırıklıklarına sebep olabilir. DJ kabininin yanında bir Kabel Mobil Sulu Serinletici kurarak parti felaketi riskini azaltırsınız.

 

Kabel Mobil Soğutucular Hakkında

Taşınabilir sulu soğutma üniteleri konusunda yaklaşık on yıllık deneyime sahip Kabel'deki profesyoneller, Size ve konuklarınıza açık havada soğutma sağlama konusunda yardımcı olmaya hazırdır. Üniteler değişik birçok ihtiyaç için kullanılabilir. Satın almadan önce eğer endişeleriniz varsa ya da emin olabilmek istiyorsanız Müşteri hizmetleri ekibimizle lütfen görüşünüz.